Κάθε καθώς πρέπει ζυθοποιείο έχει ενα θάλαμο ζύμωσης του ζυθόγλευκους και ενα θάλαμο ωρίμανσης της μπύρας.
Στην οικιακή μικροζυθοποιεία προτιμάμε τις μοντέρνες – πρακτικές λύσεις που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία !
Ετσι λοιπόν παρουσιάζω στα ανεκπαίδευτα μάτια τον ειδικά κατασκευασμένο απο εμένα θάλαμο ζύμωσης (με ενσωματωμένο έλεγχο θερμοκρασίας), καθώς και τον θάλαμο ωρίμανσης στον οποίο τοποθετούνται τα μπουκάλια για να αποδώσουν την θεική τους γεύση .
Voile !!
Το να δίνεις σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια κάνει την διαφορά ανάμεσα στην ευχαρίστηση και την πραγματική απόλαυση !